Gurbanesti.

Anunturi pentru Gurbanesti

adauga si tu

Crescatorii de capre din Satul Preasna Comuna Gurbanesti Crescatorii de animale din categoria ovine si caprine din satul Preasna din comuna noastra se pot declara in sfarsit multumiti pentru ca munca le este rasplatita cat de cat.
Firma procesatoare de lapte in produse traditionale SC RUPI SRL din comuna Stefanesti judetul Calarasi au inceput colaborarea cu producatorii de materie prima [lapte de capra] din acest sat. Oamenii sunt de parere ca este o firma serioasa cu oameni seriosi care stiu ceea ce inseamna munca cu animalele si in principal munca la tara. Localnici de pe strada Cimitirului au fost primii care au inceput colaborarea cu Sc RUPI SRL si spun ca anul acesta sa-r putea spune ca > pana in prezent munca oamenilor fiind umilita cu niste preturi de mizerie la litrul de lapte vandut ca materie prima pentru branzeturi. Anul trecut nu s-a dat mai mult de 80 de bani pe litru de lapte, pretextul firmei Sc Ianis DIM SRL si al SC MARY-LUX SRL , asa numitii fiind acela ca branzeturile nu se mai vand si ca raman cu marfa pe stoc.
Acum oamenii afirma ca o sa joace de acum in colo cum o sa le spuna ei, firmele sus mentinute simtind oarecum pierderi la cantitatile de lapte procesate.
Comparabil cu anul trecut pretul laptelui de anul acesta este cu aproximativ 40-45% mai ridicat ajungand la un pret de 1 leu si 1 ban pe litru.
Mai mult decat atat oamenii au reusit sa faca o stransa colaborare reusind sa vanda la un pret cat de cat de bun simt si carnea de ied in sezonul pastelui din 2011 [19lei/kg], si asta nu se va termina aici mentioneaza atat satenii din Preasna cat si Sc RUPI SRL. 07.05.2011

Adaugat de danadrian